Kleppa og Samferdselsdepartementet – fiffige argumenter

by: Adam Smith jr. Friday, September 10th, 2010

Det er ikke så ofte poliske nyheter er til å le av. Men jeg må tilsto at jeg lo veldig høyt og veldig rått når jeg leste om Kleppa og armbåndet i VG og også storkoste meg med pressemeldingen fra departementet. Stort mer våsete kan det vel neppe bli!

Magnhild Meltveit Kleppa fikk altså et armbånd i gave. Og oppga det ikke, dvs. registrerte det ikke i Stortingets register,  og skattet heller ikke for det. Og så prøver hun og dpeartementet seg på en aldeles saftig spansk en:

Det skal imidlertid aldri ha blitt tatt i bruk, ifølge statsråden. Departementet skriver i pressemeldingen at Magnhild Meltveit Kleppa aldri tok med seg armbåndet hjem.

Det var da jeg lo. Kleppa og Samferdselsdepartementet mener alså at hun ikke trenger å skatte så lenge hun ikke tar med sakene hjem? Wow, wow! Så om jeg tjener en million svart, så er det helt greit da, i følge denne logikken, så lenge jeg bare passer på å oppbevare pengene på kontoret?

Så for en gangs skyld er jeg litt enig med Lundteigen som sier at “klart dette ikke er heldig”. Selv om jeg ville sagt at det er svært uheldig og aldeles vilt. Vel, til og med Kleppa skjønte til slutt også det, og dermed har hun nå gitt fra seg det omstridte armbåndet.

Er det noe rart vi synes politikere er teite? Noe mer våsete har jeg rett og slett aldri lest fra et departement. Jeg håper virkelig dette er lavmål!

Be Sociable, Share!

Related Posts:

 

Skriv kommentar!

You must be logged in to post a comment.